Overheard in Bucharest

Am ajuns la Overheard in Bucharest si apoi la o serie de bloguri surori acestuia. Mi se pare o idee desteapta existenta unui astfel de blog si incep sa ma gandesc tot mai serios sa mai deschid un blog in comunitatea Descult bazat pe aceeasi idee. Ma gandesc la ceva mai universal care sa permita oricui sa spuna ce a auzit chiar daca este in Iasi, Cluj sau Viena. Pana una alta, iata lista de bloguri “Overheard” pe care am gasit-o la Overheard in Bucharest:

8 thoughts on “Overheard in Bucharest

 1. andressa

  Ma bucur ca iti place initiativa noastra!
  Avem deja in lucru pagini separate pentru Iasi si Constanta. Facem pe toata tara! Si mai asteptam colaboratori.

  andreea @ overheardinbucharest

 2. Ovidiu Scarlat

  daca vrei… :) si sa-mi spui ce trebuie sa fac. Adica cum imi aduc contributia… trebuie sa ma inregistrez… etc.
  Si eu doar daca imi amintesc cate ceva din ce am auzit in Bucuresti ca altfel eu aud doar in Iasi … :)

 3. Ovidiu Scarlat

  Sper ca ai aflat ca s-a lansat si Overheard in Ro, dupa cum o sa vezi sunt mai multe orase incluse in proiect iar la Iasi sunt si eu editor.
  Pentru Overheard in Norway nu stiu ce sa zic, nu exista un astfel de blog, dar de exemplu se poate face o categorie la Gradina cu doi nuci – Oveheard – in care poti sa scrii asaceva. Se poate sa fie si in engleza… ce zici?

 4. Anisia

  buna idee, Ovidiu… abea astept sa o pui in practica. sa avem un coltisor unde sa shushotim, una…alta, auzite de pe la altii… in difertie limbi straine (se poate trauduce;) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>