Noi modificari…

Mai multa atentie acordata comunitati de bloguri “Descult” in noul format. Totusi vreau sa patrez atentia cu privire la blogosfera. Sper sa reusesc sa formez un numar suficient de mare de feed-uri si bine alese pentru ca aceasta pagina sa fie de folos.

Astept recomandari din partea voastra.

Multumesc!

6 thoughts on “Noi modificari…

 1. tudor ivanescu

  Da, domnule! Intr’adevar arata mai bine; chiar si pentru un om “chisat” asa cum ma aflu de la natura!
  Sincer, imi place asa cum este acum!
  Cumva, parerea mea, ar mai trebuit umblat la cele doua coloane din partea dreapta. Ai putea incerca sa le faci sa arate identic (aproape) si sa nu mai apara chenarele…???
  Este doar o parere; altfel, imi place cu adevarat!
  Succese succesive!

 2. Ovidiu Scarlat Post author

  am mai facut ceva modificari, imi par bune. Acum cred ca ma opresc aici cu modificarile. cred ca e o versiune cat se poate de optima.
  ce zici Tudor?

 3. tudor ivanescu

  Mai, ce sa zic… daca mai mult nu poti… e bine si asa! Nu vreau sa incerci sa te autodepasesti si sa ramai cu sechele de inferioritate fata de restu’ lumii… :))
  Acum, revenind sobru si calculat cum aflu de obicei, intr’adevar este mult mai bine! Imi place, serios!
  Succes mult si ai grija sa iti calculezi prioritatile in asa fel incat sa te avem mult timp printre noi (aviz amatorilor)…

 4. tudor ivanescu

  Si inca o chestie, daca ma tot intrebi asa de interesat: mie mi’ar place daca denumirea fiecarui blogg in casutele cu floricele nu ar fi centrala, daca ar fi mai vizibila si daca ai reusi sa faci ca tot chenarul respeciv sa fie “link”.
  Multam fain ca ma asculti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>