HOT NEWS: Un nou blog in comunitate

Cu o mica intarziere, va anunt ca avem un nou blog in comunitatea Descult.com. De data aceasta este un blog care l-as incadra in domeniul eLearning. Este un blog tematic iar tema lui este “Cum funcÅ£ionează Internet-ul” si este realizat de catre Radu Stanciulescu (Rast):

O să încep să vă vorbesc despre mine prezentându-vă o trăsătură de caracter care “se ridică”, pentru mine,  la nivel de problemă personală.Sunt o fire hâtră, veselă, îmi place să fac lucruri serioase cu zâmbetul pe buze, spunând bancuri, glume, poante. Dar, din păcate, lumea secolului XXI împarte oamenii în două categorii:

- serioşi: cu o faţă îngândurată, fără să zâmbescă,

– neserioÅŸi: care spun bancuri, poante, etc

În acest blog voi încerca să “dărâm” acest mit. Voi prezenta tehnologiile care stau la baza Internet-ului într-un mod, sper eu, profesional, dar voi scrie şi nişte categorii de gânduri glumeţe.

Pentru cine interesează, un CV scorţos puteţi găsi la adresa: http://rast.orgfree.com/cv.php

Nu mai sunt la “prima tinereţe”, barza m-a aruncat pe hogeagul casei părinteşti în anul 1969.

Am fost foarte placut suprins sa vad ca deja Rast a scris 26 de post-uri. Imi pare rau ca am fost asa de ocupat si nu am reusit sa citesc foarte mult. :( Dar sunt convins ca acest blog o sa foloseasca celor care vor sa inteleaga “Cum funcÅ£ionează Internet-ul“.

P.S. In curand va mai pregatesc o surpriză, un alt blog. :) Nu spun mai mult. :)

2 thoughts on “HOT NEWS: Un nou blog in comunitate

  1. rast

    Mersi pentru anunt!
    Cele 26 de post-uri sunt doar un mic dictionar facut in graba. Va trebui sa-l completez si sa-l aduc la o forma usor accesibila. M-am “grabit” sa pun toate literele pentru a partra o anumita concordanta cronologica.
    Sincer sa fiu, inca nu am gasit o forma definitiva de prezentare a informatiilor. Vreau sa fie ceva bine structurat, cu o fluenta a ideilor prezentate….
    rast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>